Семинар в Корея за стартиращи български ИТ компании

Разходите се поемат от организаторите

14:57 03.09.2015

Световната банка и Държавният университет на Ню Йорк в Корея (SUNY Korea) отправят покана към талантливи предприемачи и стартиращи компании в областта на информационните и комуникационни технологии от България за участие в двуседмична програма в Songdo International City. Програмата се осъществява в рамките на проекта ETHOS (Entreprenerial Talent’s House of Opportunity and Support). Това съобщават от Министерството на транспорта, информационните технологии и съобщенията (МТИТС).

Очаква се да бъдат избрани няколко български стартиращи компании от ИКТ сектора. На участниците в програмата ще бъдат покрити всички разходи. 

Двуседмичният престой в Република Корея ще даде възможност на избраните компании да се срещнат с представители на други стартиращи компании от Корея и от другите участващи в програмата държави с възможности за сътрудничество и потенциал за намиране на финансиране на техни проекти. 

Срокът за кандидатстване е 30 октомври 2015 г.

Повече информация за условията за кандидатстване по програмата може да се намери на адреса на програмата ethos.sunykorea.ac.kr.




Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от Economic.bg.


Етикети: корея | ваканционни имоти | протекционистична политика | Владимир Уручев | млад фермер

ПОСЛЕДНИ НАЙ-ЧЕТЕНИ КОМЕНТИРАНИ
Виж всички новини