БФБ организира летен стаж "Капиталови пазари"

Той стартира на 13 юни

20:16 31.05.2016
Българска фондова борса - София, съвместно с инвестиционните посредници Карол, ЕЛАНА Фонд Мениджмънт и ПФБК, организират за втора поредна година летен стаж „Капиталови пазари“. Стажът е с времетраене 15 седмици и стартира на 13 юни 2016 г. с едноседмично обучение в БФБ-София. 

Програмата е структурирана в четири модула и е на ротационен принцип като включва участие в лятното училище – Карол Семестър през месец юли. 

Изискванията към кандидатите включват да са завършили шести семестър или висше образование, да имат добри аналитични и комуникационни умения, отличен английски език, задълбочени познания в областта на финансите и интерес към развитие в сферата на капиталовите пазари. 

Крайният срок за кандидатстване е 8 юни 2016 г. Повече информация за изискванията и необходимите документи може да бъде намерена на интернет страницата на БФБ- София. Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от Economic.bg.


Етикети: БФБ | документи | изисквания | частни компании

ПОСЛЕДНИ НАЙ-ЧЕТЕНИ КОМЕНТИРАНИ