Economic.bg търси репортер

Станете част от нашия млад и амбициозен екип

Във връзка с разширяването на дейността, екипът на Икономическия портал Economic.bg си търси нови попълнения. Желанието ни е да намерим амбициран, комуникативен и изпълнен с желание за работа журналист, който да участва в развитието на медията. Работата му ще бъде свързана с намирането на новини, взимане на интервюта, посещения на различни събития и изготвяне на авторски материали.

Изискванията към търсения от нас кандидат са да има интерес в областта на журналистиката, бизнеса и икономиката като цяло, което да бъде подкрепено с отлична правописна и езикова култура, владеене на английски език, компютърна грамотност, организираност, креативност, инициативност, умения за работа в екип.

Ние предлагаме отлични условия за работа в млад и амбициозен екип, постоянен трудов договор, както и възможност за развитие в сферата на медиите.

Ако отговаряте на посочените изисквания и желаете да станете част от нашия екип, изпратете ваша автобиография с актуална снимка на stoyanova@economic.bg.Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от Economic.bg.


Етикети: работа | проект ICONIC | електроенергийните оператори | Съвет по сигурност

ПОСЛЕДНИ НАЙ-ЧЕТЕНИ КОМЕНТИРАНИ
Виж всички новини