И Bulgaria Air стартира зимна кампания с изгодни цени

До четири европейски столици - Рим, Лондон, Мадрид и Прага

16:27 17.01.2017

Българският превозвач Bulgaria Air стартира зимната си кампания с атрактивни цени. До 20 януари националният превозвач предлага двупосочни самолетни билети от София до Рим от 86 евро. Пътуването до Лондон и обратно е на цена от 139 евро с билети, закупени до 31 януари.

До 20 януари националният превозвач предлага двупосочни самолетни билети от София до Рим от 86 евро. Пътуването до Лондон и обратно е на цена от 139 евро с билети, закупени до 31 януари. До 23 януари авиокомпанията предлага двупосочни самолетни билети до Мадрид на цена от 129 евро, съобщават от Bulgaria Air.

В момента компанията предлага и по-ниски цени за пътуване до Прага. До 22 януари двупосочните самолетни билети от София до чешката столица се предлагат на цени от 164 евро и ще могат да се използват до 31 март.

Полетите до изброените четири дестинации са на изгодни цени и за пасажерите от Варна, като за тях са осигурени удобни трансфери през София.

В цената на всички самолетни билети на „България Ер“ се включват летищни такси, чекиран багаж до 23 кг и ръчен до 10 кг, кетъринг на борда, безплатен избор на място в самолета и чек-ин.

Подробности за полетите, цените на билетите и резервации можете да намерите на уебсайта на авиокомпанията. 

В слабия зимен сезон нискотарифната авиокомпания Ryanair също пусна билети от София до пет дестинации. Промоцията важи за полети само за определени дати и  са на цени от 5 евро. Намалението се отнася за еднопосочни билети от българската столица до Милано, Атина, Брюксел, Стокхолм и Кьолн.
Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от Economic.bg.


Етикети: Лондон | полети | Мадрид | Рим | Кремъл | Маргерита Дела Вале