LG с нов управляващ директор за Централна и Източна Европа

Бумсоп Лий ще координира дейностите в България и още десет държави

LG Electronics има нов управляващ директор за региона Бумсоп Лий, който ще е базиран в централата на компанията в Будапеща, Унгария.

Звеното координира всички дейности на LG в България и още 10 държави от Централна и Източна Европа - Унгария, Словения, Румъния, Сърбия, Хърватия, Албания, Македония, Босна и Херцеговина, Черна гора и Косово. Преди да поеме новия пост, Лий изпълнява длъжността президент на звеното на LG в Румъния, а преди това има дългогодишен международен опит в активностите на LG в Източна Европа, страните от ОНД, Южна Америка, Близкия изток и Африка.

Визията на новия регионален президент е да затвърди лидерската позиция на LG в Централна и Източна Европа, като използва максимално местните таланти и екипи, както и да се възползва от високотехнологичните иновации, с които разполага компанията. Последните подобни примери включват новаторските нововъведения представени на ежегодното изложение за потребителска електроника CES в Лас Вегас и спечелването на CES 2017 Innovation Awards от LG. 
Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от Economic.bg.


Етикети: България | LG | директор

ПОСЛЕДНИ НАЙ-ЧЕТЕНИ КОМЕНТИРАНИ