Макс Телеком има нов изпълнителен директор

Андрей Расийски поема поста от Нейчо Величков

15:24 02.12.2016

Андрей Расийски е новият изпълнителен директор на мобилния оператор Макс Телеком. Той се присъединява към Макс през 2013 г., като последно заема длъжността главен технически директор в телекома.

Андрей Расийки има 23-годишен опит в телекомуникациите и информационните технологии. Той започва кариерата си като системен инженер в Института за изследвания и развитие към Българската армия. От 2004 до 2009 г. е директор „Мрежова архитектура и инженерни технологии“ в БТК. След това се присъединява към Vestitel BG като главен технически директор и изпълнителен директор на българския офис. В периода 2010 – 2013 г. е и председател на Съвета на директорите на гръцкия офис на Vestitel.

Расийски има MBA от IE Business School в Испания, както и магистърска степен по „Компютърни науки“ от Нов Български Университет.

Нейчо Величков, който заемаше длъжността изпълнителен директор до този момент, ще продължи да бъде външен консултант на компанията и нейните акционери. 
Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от Economic.bg.


Етикети: телеком | мобилен оператор | Марк Андрийсън | таксиметрови превози | селфи камера

ПОСЛЕДНИ НАЙ-ЧЕТЕНИ КОМЕНТИРАНИ
Виж всички новини