Най-добрите снимки на фламандски градове за 2017 г.

Градската фотография е сред модерните в момента трендове

Градската фотография в момента е сред модерните трендове. С развитието на новите медии като Facebook и Instagram, професионални фотографи и аматьори снимат градски кадри, като търсят най-оригинална и интересна гледна точка.

BoredPanda представя няколко фотографи, които са снимали най-красивите фламандски градове. Всеки от тези професионалисти има собствен стил и почитатели.

Вижте снимките на тези места в галерията:

Матю Бут – Антверпен


Той може би е най-известният фламандски градски фотограф, познат с това, че снима с широкоъгълни лещи, за да улови възможно най-много от гледката пред себе си. Стреми се възможно най-много да избягва в кадъра да влизат хора.

Instagram: @DenAntwerpenaar

Facebook: www.facebook.com/denantwerpenaar

Албан Лебак  - Антверпен


Професионален фотограф и видео оператор, който опитва да покаже много светлинни спектакли на снимките си. 

Instagram: @Lebak_Photography

Facebook: www.facebook.com/lebakphotography

Кати Боре – Гент


Тя печели Европейската награда за фотография за 2016 г. и пътува по света, снимайки градовете и природата. Тя пък е разпознаваема със заснемането на много движения в кадър.

Instagram: @KattiBorrePhotography

Facebook: www.facebook.com/kattiborrephotography

Матиас Матео  - Брюксел


Точно като Батман, този градски фотограф се катери по всички покриви в Бюрксел, за да заснеме възможно по-голяма част от града от птичи поглед. Слабостта му са симетричните форми и абстрактните снимки.

Facebook: www.facebook.com/Mathias-Mattéo-PhotoS-1081932295162630/

Джаспър Льофевр - Брюж


Все още студент, но вече известен в света на фотографията, той прави едни от най-добрите нощни снимки или залези. Историческият Брюж е идеална сцена за това.

Instagram: @Djaesper

Facebook: www.facebook.com/djesper
Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от Economic.bg.


Етикети: градове | снимки | галерия

ПОСЛЕДНИ НАЙ-ЧЕТЕНИ КОМЕНТИРАНИ
Виж всички новини