Най-големият мол в Пловдив си търси ново име

Късметлия, предложил или гласувал за новото име, ще спечели уикенд за двама в Париж

Най-големият шопинг мол в Пловдив сменя своя облик и си търси ново име. Всички пловдивчани – малки и големи, шопинг маниаци и любители на забавленията, креативни, умни и интересни хора, могат да дадат своите предложения или да гласуват за някое от изброените на www.nameyourmall.bg.

Един от гласувалите за или предложил името, събрало най-много харесвания, ще спечели уикенд за двама с поети разноски на стойност 1000 евро до столицата на модата Париж. Други двама ще получат ваучери за пазаруване в магазините в мола на стойност 1000 лв. и 500 лв.

До 29 януари може да се дават предложения. След това се гласува за някое от тях до 27 февруари на сайта на кампанията.

Финалният етап на кампанията за избор на име на шопинг центъра е от 28 февруари до 15 март, когато всеки жител на Пловдив ще може да гласува за едно от трите имена-финалисти.

Пълните условия и указания за включване в кампанията за избор на най-атрактивното име на обновения мол „Галерия“ ще намерите на www.nameyourmall.bg, както и на Фейсбук страницата на NameYourMall
Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от Economic.bg.


Етикети: гласуване | Пловдив | име | мол

ПОСЛЕДНИ НАЙ-ЧЕТЕНИ КОМЕНТИРАНИ
Виж всички новини