Президентът Радев назначи още съветници към екипа си

Премиерът Огнян Герджиков назначи полк. Любомир Пеев за заместник-министър на отбраната

16:07 10.02.2017

Президентът Румен Радев подписа укази, с които назначи съветници в своя екип. По правните въпроси той ще бъде консултиран от Невин Осман-Йорданова. Илия Милушев, бивш военен пилот ще съветва държавния глава по сигурността и отбраната. 

С други свои укази държавният глава назначава Георги Александров за съветник по младежта и спорта.  

Съветник по духовност и култура ще бъде Ирина Николова-Гъркова. Президентът назначава Даринка Владова на длъжността съветник по „Българската Коледа“.

Служебният премиер Огнян Герджиков назначи полк. Любомир Пеев за заместник-министър на отбраната. Предложението е на вицепремиера и министър на отбраната Стефан Янев.

Полк. Пеев е завършил ВВАУ в Шумен и ВА „Г. С. Раковски”. Във военната си кариера е заемал различни командни и щабни длъжности в Сухопътни войски. От 2004 г. е на служба в Съвместното оперативно командване и в Съвместното командване на силите. През април 2016 г. е назначен за заместник-началник на щаба на СКС.
Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от Economic.bg.


Етикети: спорт | президент | отбрана | работно пространство | телеком оператор

ПОСЛЕДНИ НАЙ-ЧЕТЕНИ КОМЕНТИРАНИ
Виж всички новини