Профилът на Зукърбърг във Facebook не може да бъде блокиран

Ако решите, че не искате да го следвате онлайн

Сигурно ви се е случвало да решите да блокирате профил на някой „приятел“ във Facebook, след като е нарушил вашето лично пространство или просто ви е неприятен. Опцията е лесна за намиране в социалната мрежа и бърза за прилагане. Но не е приложима за профила на създателя й Марк Зукърбърг.

Откритието е на електронното издание Gizmodo, които редактори са се опитали да го блокират, но без успех. Те са успели да блокират успешно в профилите си президента на САЩ Барак Обама или известната тв водеща Опра, както и съпругата на Зукърбърг – Присила Чан. Единствено създателят на Facebook e „имунизиран“ срещу опцията никога повече да не може да се свърже с вас.


От изданието са опитали да намерят и други профили, които се ползват от опцията да не мога да бъдат блокирани, но без успех. „Ако искате да си гарантирате никога повече да не видите Марк Зукърбърг и да не ставате свидетел на ужасните му клипове, имаме лоши новини за вас. Никой не е в безопасност от мненията на Зукърбърг“, пише редакторът на Gizmodo  Уилям Търтън. 
Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от Economic.bg.


Етикети: facebook | Зукърбърг | профил

ПОСЛЕДНИ НАЙ-ЧЕТЕНИ КОМЕНТИРАНИ