Economic.bg разширява екипа си и търси журналисти

Предлагаме отлични финансови условия и възможност за развитие в професията

Във връзка с продължаващото разширяване на екипа, Икономическият портал Economic.bg търси млади, ентусиазирани и отговорни хора, които да се присъединят към него. Нашият сайт е специализиран, така че кандидатите трябва да имат интерес в някои от областите като бизнес, финанси, енергетика, транспорт, регионално развитие, пазари, земеделие, туризъм, технологии и т.н.

Сайтът следи развитието на българската и световната икономика, като предоставя на своите читатели бърза и достоверна информация. Освен да следи актуалните новини Икономическият портал си е поставил за цел да публикува анализи и коментари, които да дават по-ясна картина за случващото се по света и у нас, отговаряйки на основните въпроси – „Защо“ и „Какво следва“.

Нашите изисквания към кандидатите са:
- Подчертан интерес към икономическата и финансова тематика;
- Отлична правописна и езикова култура;
- Владеене на английски език, втори чужд език е предимство;
- Желание за писане на авторски материали, взимане на интервюта и изготвяне на анализи;
- Отлична комуникативност, креативност и инициативност, умение за работа в екип;
- Компютърна грамотност;
- Висока степен на съзнателност, организираност и отговорност.

Ние предлагаме:
- Отлични условия за работа в млад и амбициозен екип;
- Възможност за развитие в сферата на медиите;
- Отлична работна атмосфера;
- Заплащане над средното за страната.

Ако отговаряте на посочените изисквания и желаете да станете част от нашия екип, изпратете Ваша автобиография с актуална снимка на e-mail: rabota@economic.bg. Само одобрените по документи кандидати ще бъдат поканени на интервю.

Информацията, която предоставяте, е поверителна и попада под защита на ЗЗЛД. Дружеството се задължава да я използва единствено за целите на подбора.Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от Economic.bg.


Етикети: работа | Economic | обява за работа