KFC пуска смартфон

Устройството ще бъде в червено и със скенер за пръстови отпечатъци

Веригата за бързо хранене Kentucky Fried Chicken (KFC) пуска собствен смартфон, брандиран с логото на компанията - изображение на полковник Сандърс. 

Телефонът е в червен цвят, с 5,5-инчов дисплей, направен в партньорство с китайския производител Huawei, с процесор Snapdragon 425 processor, 3GB RAM, 32GB памет, и с операционна система Android 7.0.

Има дори скенер за пръстов отпечатък, пише британският "Гардиън".

На телефона има и приложение с музика на KFC, което позволява на потребителите да споделят музика с 4000-те обекта на веригата в Китай.

Покупката на устройството носи на притежателя и 100 000 единици от виртуалната валута на полковник Сандърс - К долари.

KFC ще направи само 5000 телефона по повод 30-годишнината на компанията в  Китай. Всеки от тях ще струва 1099 юана (около 125 британски лири).

is only making 5,000 of the lucky-coloured smartphones in aid of the company’s 30th anniversary in China. Each will cost 1,099 yuan (£125) from retailer Tmall from 13 July. Expect them to become an instant collectors item.
Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от Economic.bg.


Етикети: смартфон | KFC

ПОСЛЕДНИ НАЙ-ЧЕТЕНИ КОМЕНТИРАНИ
Виж всички новини