10 красиви снимки на островите Фиджи

Безкрайни бели пясъчни плажове, магическо красиви островчета, лазурен океан и богат животински свят

Фиджи е красив архипелаг, разположен в южната част на Тихия океан. Той се състои от 322 острова, сто от които са необитаеми. Мястото е известно с безкрайни бели пясъчни плажове, магическо красиви островчета, лазурен океан и богат животински свят. Вижте 10 красиви снимки на различни острови, представени от изданието lets-travel-more.com:Остров ТаваруаТаваруа е известен със сърцевидната си форма. Островът е заобиколен от невероятни коралови рифове.


9. Островите ЯсаваОстровите Ясава представляват архипелаг от 20 вулканични острова.


8. Остров МатагиМакар и сравнително малък, остров Матаги също е вулканичен.


7. Лагуната LikulikuЛагуната Likuliku предлага едни от най-луксозните курорти на островите Фиджи. 


6. Островът на костенуркитеОстровът е наричан още Ватуа. На него има прекрасни плажове и много красиви залези.


5. Остров ЛаукалаНа острова се намира световно известен курорт със същото име, в който се помещава един от най-добрите басейни в света.


4. Остров МалолоМалоло е друг вулканичен остров, който е обитаван. Край брега има няколко идилични морски хижи, в които може да се отседне. Те са част от страхотен курорт.


3. Остров BeachcomberОстровът е много малък, но изключително красив. Ако отседнете на него, ще се почувствате като собственик на остров. 


2. Островът на чудовищатаЕдинственият начин да стигнете до острова на чудовищата е с лодка. Той е изключително зелен, а гледката става още по-цветна с морското синьо наоколо.


1. Остров ТокорикиТова е един от най-големите острови в този списък. На него има два първокласни курорта. Токорики е идеалната дестинация за меден месец.Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от Economic.bg.


Етикети: острови | снимки | Фиджи

ПОСЛЕДНИ НАЙ-ЧЕТЕНИ КОМЕНТИРАНИ
Виж всички новини