MELLINI: Елегантност без компромис с качеството

Характерни черти за бранда са перфекционизмът в детайлите, професионалният дизайн, ръчната изработка и личното отношение към всеки модел

Създадена преди повече от 15 години, българската марка MELLINI се отличава с утвърдено място във високия клас на модния пазар у нас, лоялни клиенти и философия, отговаряща на търсенията на бизнес дамите (и не само) за безупречно елегантен, комфортен и дискретно отразяващ сезонните тенденции стил.

Характерни черти за бранда са перфекционизмът в детайлите, прецизният подбор на висококачествени италиански платове, професионалният дизайн, ръчната изработка и личното отношение към всеки модел. Принципи, наложени още със създаването на марката от нейния основател Марияна Гаджева.


Главен дизайнер на MELLINI е Веселин Йорданов - един от най-успешните и доказали се в световен мащаб български дизайнери. С привичната си лекота и без да пропуска най-желаните тенденции за съответния сезон, той надгражда разпознаваемия стил на марката чрез изкусна игра с детайлите, фин нюанс на парижки шик и семпъл силует, разкриващ уверената женственост на дамите, за които е създаден.

Съобразявайки се с динамичния ритъм на своите клиентки, екипът на MELLINI фокусира вниманието си върху елегантните силуети и многообразието от материи и десени, позволяващи двете основни сезонни колекции да бъдат непрестанно обогатявани с нови модели. Естествено допълващи се помежду си, те създават напълно оформен и комфортен гардероб - подходящ както за бизнес ежедневието, така и за неформална обстановка или специални вечери и поводи.

Моделите на бранда се зареждат ежедневно в бутика на MELLINI, разположен в най-аристократичната част на София, непосредствено до Докторската градина. Атмосферата му напълно съответства на изискванията на марката за ненатрапчив лукс, дискретност и поставяне на клиентите в центъра на събитията. Те са обслужвани любезно и компетентно и могат да разчитат на моментални корекции на закупените облекла в ателието на бранда.
Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от Economic.bg.


Етикети: мода | успешните компании | MELLINI