Мирослав Боршош на разпит в Народното събрание

Комисията за НДК ще изслуша и Деница Златева

07:44 24.07.2017
Бившият директор на НДК Мирослав Боршош днес в 14.00 ч. ще се яви на изслушване пред депутатите във временната парламентарна комисия, сформирана да провери дали има злоупотреби по време на неговото управление. 

Освен него комисията ще изслуша и служебния вицепремиер, отговарял за подготовката за българското председателство на Съвета на Европейския съюз – Деница Златева, както и настоящия директор на Двореца на културата Ангел Митев. 

Припомняме, че миналата седмица прокуратурата повдигна на Боршош обвинения за безстопанственост и за неправомерно усвояване на публични средства. 

Вече бившият директор на НДК първоначално бе отстранен от поста си заради съмнения в злоупотреби от министъра на председателството на ЕС Лиляна Павлова, след което премиерът Бойко Борисов го върна, но впоследствие Мирослав Боршош сам се оттегли. Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от Economic.bg.


Етикети: НДК | Народно събрание | Мирослав Боршош | изслушване | временна комисия

ПОСЛЕДНИ НАЙ-ЧЕТЕНИ КОМЕНТИРАНИ
Виж всички новини