Най-красивият неизвестен плаж в Гърция (снимки)

Водите му са кристално чисти

Ако сте редовен посетител по гръцките плажове, вероятно смятате, че знаете повечето от тях. Истината е, че Гърция винаги има с какво да ви изненада.

Един от най-неизвестните плажове е "Seitan" в Гърция, който според изданието greece10best е и най-красивият, се намира на остров Крит, на два километра от град Ханя. 

Името му произлиза от турски и означава сатана. То характеризира това, че пристанищата, които се намират наблизо са прокълнати, защото са много трудни за достигане.Водите на този плаж са кристално чисти и ако се намирате наблизо, не пропускайте да го посетите. Многото скали около него и дивата флора допринасят за тази красива гледка.

Плажът "Seitan" е добре известен на жителите от близките населени места, които правят всичко възможно да го запазят в този непокътнат от човека вид.Дефилето по пътя за плажа също е много красиво. Проломът се нарича Диплочачо и определено си заслужава да се посети.

Наблизо е и близкото село Хордаки, където може да се насладите на традиционни гръцки деликатеси.

Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от Economic.bg.

Източник: http://greece10best.com

Етикети: Гърция | плаж

ПОСЛЕДНИ НАЙ-ЧЕТЕНИ КОМЕНТИРАНИ
Виж всички новини