Рокадите на правителството достигнаха и НДК

Изпълнителният директор на НДК Мирослав Боршош запазва мястото си

17:17 24.02.2017

Рокадите в ръководните позиции на държавни институции и компании застигнаха и Националния дворец на културата. Вицепремиерът Деница Златева промени състава на Съвета на директорите на НДК.

Като членове на Съвета на директорите са освободени Валентин Кръстев и Людмил Веселинов. На тяхно място са назначени Марио Анастасов и Пламен Джуров.

Досегашният изпълнителен директор на НДК Мирослав Боршош запазва мястото си в Съвета на директорите, съобщават от пресслужбата.

НДК ще бъде домакин на председателството на България в Съвета на Европейски съюз през 2018 г. Там ще се провеждат всички срещи на високо равнище. По този повод Националният дворец търпи мащабен ремонт на обща стойност 35 млн. лв. Кампанията "НДК Промяната" се очаква да приключи през септември 2017 г.
Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от Economic.bg.


Етикети: НДК | Пламен Джуров | Съвет на директорите | Валентин Кръстев | Людмил Веселинов Марио Анастасов | Мирослав Боршош

ПОСЛЕДНИ НАЙ-ЧЕТЕНИ КОМЕНТИРАНИ
Виж всички новини