„Следващият скалп, който ще взема, е на Слави Трифонов“

Валери Симеонов, съпредседател на „Обединени патриоти“

„Вече осъдих Николай Бареков за клевета. Осъдих и вестник „Уикенд“. Следващият скалп, който ще закача на стената, ще е на Слави Трифонов".

Това каза съпредседателят на „Обединени патриоти“ Валери Симеонов в ефира на bTV. Той каза това във връзка с разследването на предаването "Шоуто на Слави", от което стана ясно, че хотел, в който собственост има и Симеонов, се настаняват служители на „Гранична полиция“. Т.е. държавата плаща на Валери Симеонов, за да настанява държавни служители.

Той обаче обясни, че няма право да отказва да настанява служителите на „Гранична полиция“, защото тогава регулаторите ще имат право да затворят обекта. „Аз регистрирам собствеността си в декларацията пред Сметната палата. Излязъл съм от управлението на хотела. Никой през живота ми  не може да ме уличи в злоупотреба или укриване а данъци“, каза Симеонов.Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от Economic.bg.


Етикети: съд | разследване | Слави Трифонов | Валери Симеонов | скалп

ПОСЛЕДНИ НАЙ-ЧЕТЕНИ КОМЕНТИРАНИ
Виж всички новини