Валери Симеонов, вицепремиер:

"Тази нощ държавата влезе в ролята си и в “Бедруум”

Симеонов обеща, че проверките по заведенията ще продължат всяка вечер

"Тази нощ държавата влезе в ролята си и в “Бедруум”, това коментира вицепремиерът Валери Симеонов по повод снощната му проверка в популярната дискотека в Слънчев бряг. По думите му това е заведение, работещо в противоречие с редица разпоредби на закона и тероризиращо целия залив от години. 

"При първата проверка беше иззета апаратура и изцяло спряно озвучаването. При втората проверка, около 04:00, отново беше спряно озвучаването, с което държавата показа воля и способност да наложи ефективно закона". Законът и наредбите на Община Несебър забраняват каквото и да било озвучаване в открити заведения след 24:00 ч., добави той в профила си във Facebook.

"За пореден път се видя, че когато има политическа подкрепа, полицията може да си свърши работата безупречно – похвала заслужават специалните полицейски сили, командировани от Пловдив и колегите им от ОД на МВР Бургас", смята Симеонов. 

Той е категоричен, че контролът на държавата върху заведенията и другите търговски обекти в Слънчев бряг и Черноморието ще стане еженощен до края на сезона. 

"Крайно време е туристическите дейности в България да влязат в рамките на закона, а след началото на следващата пленарна сесия на Народното събрание, да прокараме подготвените промени в законодателството, които да спрат терора на тарикатите над нормалните хора."

Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от Economic.bg.


Етикети: проверка | цитат на деня | Валери Симеонов | Bedroom | дискотеки | шум