Uber търси софтуерни специалисти в България

Компанията обяви три свободни позиции в София

15:30 07.06.2017

Uber търси софтуерни специалисти в България, става ясно от обява в сайта на компанията. Технологичната компания има нужда от трима души, които да работят в отдела по данъци и спазване на регулаторните изисквания, базиран в София. Двете позиции са за софтуерни инженери, а третата е за мениджър на инженерния екип.

Като лидер на екипа ще наблюдавате групата инженери, работещи по няколко ключови възможности, свързани с пътуване или доставка - от изчисляването на данъчната ставка в реално време до издаването на всички документи, свързани с работата на нашите шофьори и партньори (касови бележки, фактури, данъчни декларации), пише в обявата за мениджър.

Изискванията за мениджър са наличието на постижения на инженерна позиция, поне 5 години опит в индустрията, „по време на които сте създали мащабни, стабилни и устойчиви на грешки системи или големи мобилни / уеб приложения“. Мениджърската позиция предполага лидерски умения в управлението на екип от инженери, които работят по ключови дейности, свързани с пътуванията и доставките.

На позициите софтуерен инженер се търсят специалисти с опит в Java, Go, Phyton и JavaScript. Изискват се също познания по дейта центрове, облачни архитектури.

Базираната в Торонто, Канада, Uber предлага услуги за споделено пътуване и доставки и оперира в над 600 градове по света. В редица страни обаче, сред които и България, дейността на компанията бе забранена от съда поради конкуренцията с традиционните таксиметрови услуги.
Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от Economic.bg.


Етикети: България | софтуер | център | Uber | специалисти | свободни позиции

ПОСЛЕДНИ НАЙ-ЧЕТЕНИ КОМЕНТИРАНИ
Виж всички новини