Борисов номиниран за "Европейска личност на годината"

Церемонията по награждаването ще се състои на 6 юли в Сараево

На 6 юли 2018 г. в Сараево ще се състои 38-ата церемония по връчването на престижната европейска награда "Европейска личност на годината" и премиерът на България Бойко Борисов е номиниран за тази награда, предаде Танюг. 

Това съобщи днес председателят на Управата и генерален директор на Европейската независима агенция за избор и промоция на най-успешните мениджъри и личности Панет Шкрибич, който бе приет от българския посланик в Босна и Херцеговина Августина Цветкова. 

Шкрибич запозна посланика с протокола и подготовката на 38-ата Церемония по връчване на престижната европейска награда "Европейски мениджър и личност на годината", съобщи Дирекцията на Агенцията за избор на най-добрия мениджър за Босна и Херцеговина, Югоизточна и Централна Европа. 

Посланик Цветкова съобщи, че премиерът Борисов с радост е приел да присъства на церемонията в Сараево, където ще бъде придружаван от български журналисти, бизнесмени и мениджъри, които са готови за сътрудничество и съвместни инвестиции в Босна и Херцеговина и страните от Западните Балкани, предаде Танюг. 


Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от Economic.bg.


Етикети: Бойко Борисов | Европейска личност на годината

ПОСЛЕДНИ НАЙ-ЧЕТЕНИ КОМЕНТИРАНИ
Виж всички новини