Депутатите отново ще изслушват „Инерком“ днес

Гинка Върбакова ще даде информация за напредъка по сделката за ЧЕЗ

Временната парламентарна комисия, сформирана заради скандалите около сделката за ЧЕЗ, днес отново ще изслуша представители на „Инерком България“. Очаква се собственикът на фирмата Гинка Върбакова да даде повече информация за напредъка по споразумението с CEZ.

Една от темите ще е за стратегията за развитие на дружеството, като ще се обсъдят инвестиционната, производствената програма и ценовата стратегия на дружеството.

Депутатите ще коментират социалните измерения на сделката, с оглед запазване на доходите и социалните придобивки на работещите в ЧЕЗ, се посочва на сайта на парламента. 

На днешната комисия се очаква да присъстват още министърът на енергетиката Теменужка Петкова, представители на Комисия за енергийно и водно регулиране (КЕВР), представители на Конфедерация на независимите синдикати в България, КТ „Подкрепа“. Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от Economic.bg.


Етикети: ЧЕЗ | сделка | парламентарна комисия | изслушване | Инерком | Гинка Върбакова

ПОСЛЕДНИ НАЙ-ЧЕТЕНИ КОМЕНТИРАНИ
Виж всички новини