Екатерина Захариева: Доналд Туск завинаги спечели сърцата на българите

Това заяви вицепремиерът на България Екатерина Захариева в студиото на Нова ТВ.

Снимка: Economic.bg
Надявам се, хората да са успели да чуят речта на Доналд Туск, който завинаги спечели сърцата на българите. Беше наистина много вълнуващо. Това показва отношение към България. Това заяви вицепремиерът Екатерина Захариева в студиото на Нова ТВ.

Тя коментира и протестите, белязали началото на Българското председателство на Съвета на ЕС. „Считам за нормално, когато не си съгласен с дадена политика, да искаш да бъдеш чут. Протестите на хората не са неочаквани”, смята Захариева. Тя допълни, че е нормално да се протестира по време на големи мероприятия, тъй като гласът на хората ще се чуе повече.

„Само за миналата година имаме 14% ръст на доходите, но има за какво още да се работи в България“, обясни Екатерина Захариева. „На мен ми се иска освен това възприятие на световните медии за нас, което не ме радва изобщо, да покажем, че България не е само това и имаме много успешни политики“. Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от Economic.bg.


Етикети: Екатерина Захариева | Доналд Туск | европредседателство

ПОСЛЕДНИ НАЙ-ЧЕТЕНИ КОМЕНТИРАНИ
Виж всички новини