Instagram скоро ще показва колко сме пристрастени към приложението

Вие пристрастени ли сте към социалните мрежи?

Снимка: Pixabay
21:33 16.05.2018
Пристрастени ли сте към Instagram?

Мрежата работи върху нова функция, която ще показва на потребителите колко време прекарват с приложението в ново усилие от технологичните компании да накарат хората да се отклоняват по-често от телефоните си.

Новата функция първоначално бе открита от Джейн Манчун Уонг, компютърен учен, която открива нови функции в различни приложения.

Откритието й беше обявено за пръв път от TechCrunch и потвърдено от главния изпълнителен директор на Instagram Кевин Систром в Twitter.

Уонг се ровила в кода на Instagram и открила функция, наречена "прекарано време". То е визуализирано в приложението като функция на страничната лента, наречена Usage insights (Данин за потребление).

Можете да видите как изглежда функцията тук:Не са ясни други детайли, които тази функция показва, като например за какъв период от време се отчита потреблението - на приложението изобщо, или по дни, седмици и месеци, пише "Бизнесинсайдър".Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от Economic.bg.


Етикети: потребление | приложение | Instagram | пристрастеност

ПОСЛЕДНИ НАЙ-ЧЕТЕНИ КОМЕНТИРАНИ
Виж всички новини