Цитат на деня:

"Няма да има полицай до всяка дупка"

Валентин Радев, министър на вътрешните работи

16:28 20.03.2018
"Няма да има полицай до всяка дупка, но навсякъде, където и досега сме го правили, но този път с по-голяма активност, ще дадем предписания". Това заяви министърът на вътрешните работи Валентин Радев по повод изискванията на премиера Бойко Борисов за запълване на дупки, отворили се след края на зимата и осигуряване на сигурността на пътуващите по време на ремонти.

Валентин Радев обясни, че е обсъдил заедно с министър Николай Нанков как да се изпълнят разпорежданията на премиера, свързани с дупките по пътищата.

"Там, където полицията вижда, че има места, включително нарушаване на пътната обстановка и настилката, да сигнализираме, това е нашата задача. Ние сме контролен орган", подчерта Радев.

По думите му министър Нанков го е уверил, че няма нужда да се ангажират полицаи, а където е необходимо, ще се поправи, стига времето да го позволява.

"Те си имат там технология, защото не по всяко време могат да го поправят", добави още Валентин Радев, цитиран от bTV. Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от Economic.bg.


Етикети: Бойко Борисов | пътища | дупки | Николай Нанков | Валентин Радев | полицаи

ПОСЛЕДНИ НАЙ-ЧЕТЕНИ КОМЕНТИРАНИ
Виж всички новини