Обявиха най-популярното видео на Youtube за 2017

Видеото включва маскирана знаменитост, която пее в костюм на мида

Снимка: Youtube
Социалната платформа за видеоклипове Youtube обяви най-трендинг видеото за 2017. За да се нарече трендинг едно видео взимаме предвид фактори като посещения, лайкове и коментари, а най-много тази година такива има тайландски изпълнител от шоуто „The Mask Singer”, който изпълнява песента „Until we will become dust”, облечен в костюм на мида. В предаването известни музиканти изпълняват парчета облечени в най-различни странни костюми. Личностите зад маската се разкриват едва когато напуснат шоуто заради зрителски вот. Клиповете от музикалното състезание имат повече от 3 млрд. гледания за 2017 г.


Най-популярното видео в Youtube за 2017 е публикувано през юни и от тогава има повече от 181 млн. гледания. Освен това то има 94% одобрение от посетителите на сайта под формата на лайкове. Певецът в костюм на мида е разкрит по-късно като един от певците на тайландската рок-банда „Cocktails”.

В топ 5 най-популярни видеа влизат още танцово видео на песента „Shape of You“ на Ед Шийрън, пинг-понг трикове, 12-годишно момиче вентрилоквист, което пее в шоуто „Америка търси талант“, както и участието на Ед Шийрън в известното предаване на Джеймс Кордън – „Carpool Karaoke”. Можете да ги видите тук:Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от Economic.bg.


Етикети: видео | Youtube | социална платформа | трендинг