Очаквайте второто издание на „Успешните компании“

Списание Икономика подготвя луксозната книга, която ще бъде двуезична

За втора поредна година Списание Икономика ще определи компаниите, които с дейността си през годината демонстрираха по категоричен начин как трябва да се развива бизнес в България. Луксозното издание „Успешните компании“ ще излезе на пазара в началото на 2018 г. Както и при първото издание, вътре ще бъдат събрани 101 дружества, подбрани на база методология, включваща динамика на финансовите резултати, работни места, инвестиции, корпоративна социална отговорност и др.

За разлика от миналата година, сега книгата ще бъде двуезична – на български и английски. По този начин искаме да помогнем за допълнителното популяризиране на участниците, които да бъдат още по-разпознаваеми и конкурентоспособни както в България, така и в целия Европейски съюз.

Книгата ще бъде разпространявана ексклузивно по време на заседанията в рамките на Българското председателство на Съвета на ЕС, което ще се състои в първата половина на 2018 г.

Какво и в първото издание, така и сега участниците имат възможност да разкажат вдъхновяващите истории на своя успех, за добрите бизнес практики, за бъдещето си развитие и за ценностите, които изповядват.Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от Economic.bg.


Етикети: успешните компании | второ издание | луксозна книга