Сашо Диков с ново предаване по „Евроком“

По думите му собствениците на BiT са били заплашвани да продадат телевизията

21:03 02.04.2018

Тв водещият Сашо Диков започва свое предаване по телевизия „Евроком“, съобщи той пред телевизията. Предаването стартира на 13 април, петък и ще се нарича „Евро ДикоФ“.  То ще продължава два часа – от 20 до 22 часа.

Диков беше водещ по BiT, но предаването му „Просто Диков” беше свалено след продажбата на телевизията.

„Всеки политик, магистрат, всеки, който се страхува от неудобни въпроси, има от какво да се притеснява. В същото време всеки, който има чист бизнес и няма какво да крие, няма повод за притеснения”, заяви Диков.

Сашо Диков разкри и причините за приключването на отношенията си с телевизия BIT, както и продажбата на тази медия.

„За няколко месеца тази телевизия достигна четвърто място по доверие, след трите водещите телевизии у нас”, коментира тв водещият.

По думите му собствениците са били наясно, че правят бизнес-проект, който дълго време ще се изплаща. „Събрахме отличен екип, но тогава „здравите сили“ видяха заплахата в честната журналистика. Първо заплашиха собствениците, после минаха на варианта „морков“ и му предложиха сериозни пари“, каза Диков по повод продажбата на BiT.
Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от Economic.bg.


Етикети: Сашо Диков | предаване | Евроком | Евро Диков

ПОСЛЕДНИ НАЙ-ЧЕТЕНИ КОМЕНТИРАНИ
Виж всички новини