Стартира пролетната сесия за набиране на кандидати за Ръководители на полети

BULATSA отваря вратите си за посетители през февруари и март

Снимка: Economic.bg

BULATSA стартира пролетната сесия за набиране на кандидати за Ръководители на полети с „Дни на отворени врати“ на 28 февруари и 7 март.  Желаещите да  участват в инициативата и да се запознаят отблизо с професията трябва да се регистрират на сайта на компанията www.bulatsa.com. Записванията започват от утре 16 февруари.

Посетителите ще присъстват на презентация от експерти на компанията и ще могат да видят в реално време работата на Районния център за обслужване на въздушното движение  и тренажорите за обучение на ръководителите на полети.

Сградата на BULATSA е със специален режим на достъп и всеки записал се за участие е необходимо да носи документ за самоличност.

И тази година сесиите за набиране на кандидати за Ръководител на полети са две – пролетна и есенна. Документи може да се подават целогодишно, но допускането до изпитите зависи от това, кога са постъпили в електронната система на BULATSA. Пролетната кампания приключва в 24 часа на 30 март. Повече информация за изискванията към кандидатите може да намерите на www.bulatsa.com.
Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от Economic.bg.


Етикети: кандидати | BULATSA | дни на отворени врати | пролетна сесия | ръководители полети