VIVACOM стартира 15-ата си Лятна стажантска програма

Телекомът осигурява постоянна работа на близо 40% от стажантите си

Близо 40% от стажантите във VIVACOM остават на постоянна работа в компанията след приключване на Лятната стажантска програма всяка година. Телекомът обяви новото ѝ издание по време на Националните дни на кариерата. Това е 15-ата поред стажантска програма и ще протече под надслов “VIVARACE: Победителят си ти!“. 

Компанията ще даде възможност на 100 амбицирани младежи да работят в екип с доказани професионалисти в почти всички дирекции на компанията – ИТ, Архитектура, планиране и изграждане на мрежата, Продажби, Човешки ресурси, Маркетинг, Корпоративни комуникации, Финанси и други.

Всички желаещи могат да кандидатстват за стажантска позиция до 30.04.2018 г., като подадат CV и мотивационно писмо в сайта на VIVACOM.

В продължение на три месеца младежите ще работят по реални проекти и казуси и ще развиват нови умения в дигитална и иновативна среда.

Освен работа на трудов договор с конкурентно заплащане и пакет социални придобивки, стажантите ще получат и още:

-          Обучения;

-          Конкурси и състезания с атрактивни награди;

-          Участие в мащабна доброволческа акция;

-          Препоръка и сертификат за успешно завършване на стажантската програма;

-          Възможност за назначаване на постоянна работа.

Всеки стажант има индивидуално назначен ментор, който ще го въведе в корпоративната среда, ще му поставя задачи и ще го напътства по време на стажа.Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от Economic.bg.


Етикети: работа | Vivacom | Виваком | младежи | стажантска програма