Пазете информацията и данните като здравето си

Светът е твърде динамичен и трябва да отговаряме на киберзаплахите с правилните инструменти

Вихрен Славчев, изпълнителен директор на Мнемоника:

Пазете информацията и данните като здравето си
~ 3 мин.
Мирела Вавова Мирела Вавова

След успеха на първото издание на Sofia Cyber Sec, предстои следващото събитие, което ще се проведе на 24 март, отново в София Тех Парк. Конференцията събира експерти, но и по-широка аудитория, която се интересува от новостите в информационната сигурност и защита. Амбицията на организаторите – Дигитална национална коалиция, списание. „Икономика” и икономическият портал Еconomic.bg, е Sofia Cyber Sec да се превърне във форум на мислещи хора, загрижени за по-безопасното бъдеще в ерата на ускоряващата се дигитализация.

Мнемоника е сред основните партньори на конференцията. Вихрен Славчев,  изпълнителен директор на компанията, има над 15 години опит в сферата на ИТ и управлението, придобит в разработка на софтуерни продукти, в сферата на недвижимите имоти и във финансовия сектор. От 2009 г. насам, заедно с ръководения от него екип, продължава да работи за превръщането на Мнемоника в една от най-динамично развиващите се български ИТ компании. Завършил е Техническия университет във Варна, специалност „Автоматика и системи за управление“.


Следете новините на Economic.bg през социалните канали на медията: Facebook / LinkedIn / Viber / Instagram / Twitter / Google Новини / Threads