Сподели Economic.bg и спечели уикенд за 4-ма в Лъки Банско

Победителите ще станат ясни на 11 април

Сподели Economic.bg и спечели уикенд за 4-ма в Лъки Банско
4202 ~ 1 мин. четене
Economic.bg Автор: Economic.bg

Скъпи читатели,

Economic.bg навършва 4 години. По случай рождения си ден, от 28 март сайтът стартира своята игра „Сподели Economic.bg“. Победителят в нея ще спечели уикенд за четирима в хотел Лъки Банско.

Условията за участие в нашата игра са следните:

Всеки ден в сайта Economic.bg ще излиза по една новина с хаштаг #Economic.bg, която трябва да откриете в текста на новината. Вашата задача е да откриете новината и да я споделите в профила си в социалната мрежа Facebook през страниците на Списание Икономика и Economic.bg.

Всеки един, споделил новината, участва в томбола, която ще се изтегли на 11 април от нотариус Росица Рашева в редакцията на Economic.bg и Списание Икономика. Наградата ще се получи само срещу представяне на документ за самоличност.

Колкото повече новини с хаштаг #Economic.bg споделяте, толкова по-големи са шансовете ви да спечелите уикенд за четирима в хотел Лъки Банско.

ВАЖНО! Обръщаме внимание, че не трябва да споделяте една новина повече от веднъж, а трябва да следите всеки ден новините, които излизат в сайта с хаштаг #Economic.bg и да ги споделяте през фейсбук страниците на Списание Икономика и Economic.bg. 

Запишете се за нашия бюлетин


Подкрепи Economic.bg