Временно Ryanair позволява промяна на полети без такса

Компанията планира да започне да изпълнява по 1000 полета ежедневно от 1 юли

Временно Ryanair позволява промяна на полети без такса

Снимка: Pixabay

12163 ~ 1 мин. четене

Нискотарифната авиокомпания Ryanair обяви, че няма да таксува пътниците, които са си закупили самолетни билети за полети през месеците юли и август, но решат да променят дата на своето пътуване, съобщава туристическият сайт TravelDailyNews.

Превозвачът обяви, че от 10 юни всички пътници, които резервират пътуване за месеците юли или август, ще имат възможност да пренасочат билета си безплатно за друга дата до 31 декември 2020 г., ако решат, че искат да променят датата на пътуването си. Новите правила обаче ще важат само за промяна на датата, но не и на маршрута.

 „Тъй като популярни ваканционни дестинации като Италия, Португалия и Испания започват да отварят границите си за международни туристи, ние сме готови да посрещнем пътниците на борда от 1 юли, когато Ryanair ще изпълнява над 1000 полети ежедневно в цялата ни мрежа. Искаме да предложим на нашите клиенти възможно най-много увереност и гъвкавост, без такса за смяна на полета, ако техните планове за пътуване се променят ”, каза за онлайн изданието маркетинг директорът на Ryanair Дара Брейди.

Подкрепи Economic.bg