13 български компании са отличени от Forbes в Е-volution Awards 2013

Най-големият победител в E-volution Awards 2013 е eDesign Ltd.

3605 ~ 1 мин. четене
Автор: Божидара Иванова

Forbes отличи 13 български компании в E-volution Awards 2013. Победителите  в първото издание на конкурса обявиха късно снощи на официална церемония в София, в присъствието на представители на бизнеса, медии и гости.

В общо 17 категории бяха раздадени престижните награди. Най-големият победител в E-volution Awards 2013 е eDesign Ltd. Компанията е номинирана в цели три категории за „Естетичен дизайн”, „Уеб агенция” и „Корпоративен уебсайт”.

На второ място се нареждат Happy Delivery, с награди за „Иновации” и „Customer Experience”. Другият претендент за титлата, отличен също с две награди е Esky Ltd, победител в категориите „Афилиейт сайт” и „Електронен пазар”.

„Многото успешни истории на български компании в дигиталните технологии и големият потенциал за развитие на сектора ни подтикнаха да го поощрим с този конкурс, като отличим най-иновативните и успешни практики. Вярваме, че Е-volution Awards ще вдъхновят много българи и ще стимулират развитието на ИТ бизнеса в страната.", заяви Йордан Матеев, главен редактор на Forbes България при откриването на церемонията.

В първото издание на конкурса бяха подадени 162 заявления за участие. Най-оспорвана бе надпреварата в група А, за компании, осъществяващи електронен бизнес, където се състезаваха общо 127 депутати.

Подкрепи Economic.bg