Абонамент

Списание „Икономика” излиза на пазара от 1989 г. и е най-дългогодишното и авторитетно икономическо издание в страната след прехода.

От 2011 г. списанието е с обновен дизайн и е част от групата на „Медия Икономика България” ЕООД.

От 2018 г. излиза на два езика – български и английски, и на всеки два месеца (т.е. по 6 броя в годината).

Списание „Икономика” е единственото българско икономическо издание, чийто пълен и свободно достъпен архив може да се намери в интернет на адрес www.economic.bg/magazine/

Списанието представя успелите български предприемачи и мениджъри, разкрива новите бизнес тенденции в най-динамичните икономически сектори, следи развитието на глобалните пазари.

На най-актуалните проблеми в българската икономика са посветени и специални издания и приложения на списанието, които се издават периодично.

Читателската аудитория включва както мениджъри на най-големите частни и държавни компании в страната, така и експерти от ведомства и обществени организации, дипломати.

Списанието „лети” на крилата и на най-големите авиокомпании – то може да бъде намерено на борда на бизнес полетите на Турските авиолинии, Луфтханза, Ер Франс, Австрийските авиолинии, както и в бизнес салоните на Летище София.

Изданието е организатор и на най-престижните бизнес награди в България – конкурсът „Мистър и Мисис Икономика”, който се провежда от 1990 г. От 2015 г. той се организира съвместно с най-голямата работодателска организация в страната – Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ).

Абонирайте се тук