800 минути за разговори в странта и чужбина

Обновените абонаментни програми GLOBUL Universe се предлагат за всички нови абонати на GLOBUL, както и за настоящи клиенти, които подновяват текущия си договор по програма ЗАЕДНО

6658 ~ 2 мин. четене

С обновените абонаментни програми GLOBUL Universe, клиентите на GLOBUL вече ще разполагат с до 800 минути месечно за национални разговори, за международни разговори до номерата в мрежите от Зона 1 2, както и за роуминг в Европейския съюз при същите месечни такси.

С абонаментната програма GLOBUL Universe с месечна такса от 12,90 лв., потребителите ще имат на разположение 150 минути месечно за разговори с всички национални мрежи и за международни разговори с мрежите от Зона 1, която включва мобилните и фиксирани мрежи в САЩ, Канада и Русия, както и фиксираните мрежи в повечето Европейски страни. Абонатите на тази програма мога да използват 15 от включените си минути и за роуминг в Европейския съюз или за международни разговори с номера от мрежите в Зона 2, която обхваща мобилните мрежи в цяла Европа.

Програмата GLOBUL Universe с месечна такса от 19,90 лв. предлага 300 минути месечно за разговори с всички национални мрежи и международни разговори с мрежите от Зона 1, като 30 от тези минути могат да се използват и в роуминг и за международни разговори с номера от мрежите в Зона 2.

С GLOBUL Universe с месечна такса от 24,90 лв. потребителите ще разполагат с 400 минути за разговори в страната и с номера от мрежите в Зона 1, а 40 от тези минути могат да бъдат използвани и в роуминг в ЕС или за международни разговори до мрежите в Зона 2, а с тарифният план GLOBUL Universe с месечна такса от 39,90 лв. включените минути са 800 на месец.

Обновените абонаментни програми GLOBUL Universe се предлагат за всички нови абонати на GLOBUL, за съществуващи клиенти на компанията при преминаване към нова абонаментна програма, както и за настоящи клиенти на GLOBUL, които подновяват текущия си договор по програма ЗАЕДНО.

Подкрепи Economic.bg