Борисов: Пеевски е бил гласен за вицепремиер

Сега е диктатура на едни изключително нагли хора, смята лидерът на ГЕРБ

3671 ~ 1 мин. четене
Георги Желязков Автор: Георги Желязков

Ходът с назначението на Делян Пеевски за председател на ДАНС не е самоубийствен. Имам информация, че са го гласили за вицепремиер. Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в ефира на Нова телевизия. Според него диктатурата не е била при неговото управление. "Сега е диктатура на едни изключително нагли хора", коментира Борисов.

"Да прави обръщение Миков към българското общество. Да упреква медиите, президентство и други институции. За една седмица сътвориха толкова гафове, които извадиха хората на улицата", каза бившият премиер.

"Много ме ласкаят като казват, че плащаме или организираме протестите, защото това са изключително интелигентни хора. Много от тях сигурно и нас не ни харесват", посочи лидерът на ГЕРБ.

На въпрос за поведението на Волен Сидеров Бойко Борисов заяви: "Това, което се случва в момента, начинът, по който се отнася към медиите, към хората по улиците, към политическите си опоненти, достатъчно ясно показва какъв човек е и каква партия. Това е четвъртата партия и не бива да й се отдава най-много внимание. Грехът за това, което се случва, носи лично Станишев с неимоверното желание за власт".

 

Коментари: 0