Дограма увеличава топлоизолацията с 10%

Новата технология намалява вероятността от плесен и мухъл и подобрява комфорта в жилищата

208 ~ 1 мин. четене

Производителят на врати и прозорци у нас "Ролпласт" въведе в нов дистанционер High Selectivе в стъклопакетите, които предлага на пазара. Той е с подобрени топлоизолационни характеристики и има много по-ниска топлопроводимост в сравнение на обикновения алуминиев дистанционер.

Усъвършенстваният иновативен продукт се произвежда от PVC и неръждаема стомана, като поддържа по-висока температура по ръба на стъклата което значително намалява риска от образуване на конденз. High Selective увеличава топлоизолацията на прозореца до 10%, намалява вероятността от плесен и мухъл и подобрява комфорта в жилищата.

От компанията започват кампания за подмяна на старите прозорци с нови алуминиеви или ПВЦ профили.  Всеки клиент, който се включи в нея има възможност да спечели и награда - 30% от сметката за отопление на дома му за сезон 2012/2013 г. Кампанията стартира в края на месец август и ще продължи до средата на септември, като всички поръчал троен стъклопакет ще получат като подарък иновативното решение – дистанционери High Selectivе.

Подкрепи Economic.bg