Каравана на Samsung част от Щафетата с Олимпийския огън

Преживяването на Олимпийските факлоносци на Лондон 2012 ще бъде допълнително озарено от участието в Щафетата на редица звезди

6946 ~ 1 мин. четене

Samsung Electronics обяви днес своята програма за Олимпийската щафета, само няколко дни преди Олимпийският огън да пристигне във Великобритания. Samsung има отбор от вдъхновяващи Олимпийски факлоносци от различни държави, които ще пренесат Олимпийския огън из Великобритания по време на 70-дневната щафета.

В продължение на шест месеца през 2011г. Samsung търси из целия свят достойните Факлоносци. Бяха получени номинации от 58 държави от всички точки на Земята, което позволи на кампанията на Samsung за Лондон 2012 да създаде най-достъпните Олимпийски игри за всички времена – Олимпийски игри за всички. Всеки Факлоносец бе избран внимателно, заради своя принос към общността, към която принадлежи, както и заради Олимпийския дух, който носи.

Преживяването на Олимпийските факлоносци на Лондон 2012 ще бъде допълнително озарено от участието в Щафетата на редица звезди, включително носителя на 9 награди Грами - певеца и композитор Джон Ледженд. Самият той изповядва идеята за помощ на нуждаещите се, а работата му в Гана и кампанията му „Show me” олицетворяват същността на Олимпийския дух.

Ледженд коментира поканата за Факлоносец с думите: „Това ще бъде неповторимо преживяване за мен и нямам търпение да се срещна с невероятните хора от всички сфери на живота, които Samsung е поканил да участват.”

Подкрепи Economic.bg