Кристиано Роналдо се жени

Звездата казва "да" на Ирина Шейк на 12 юли

Капитанът на португалския национален отбор по футбол Кристиано Роналдо ще се ожени за дългогодишната си приятелка Ирина Шейк.

Известният руски модел и футболната звезда ще вдигнат пищна церемония на остров Порто Санто, намиращ се на 40 км североизточно от Мадейра.

Сватбата, планирана за 12 юли, обещава да бъде едно от най-грандиозните светски събития през тази година, информита бТВ.

Двамата се запознаха преди две години по време на снимки за реклама. Кристиано направи предложение на Ирина през февруари миналата година, а през май представи красавицата на родителите си.

Наскоро футболистът сподели пред медиите, че след Европейското ще има сватба, а всички голове по време на турнира посвещава на своята любима.

Междувременно днес футболистът стана неволна "жертва". Самолетът на португалския национален отбор излетя от летище в Донецк, напълно пропускайки да отбележи отсъствието Кристиано Роналдо, който бил влязъл в кафене на летището да си вземе закуска.

„Организаторът на полета ме попита дали имам против да седна в задната част на самолета. Отговорих, че нямам против, въпреки че обикновено пътувам в началото или средата. След което влязох в кафенето, за да си взема закуска, а самолетът е излетял без мен. Не е справедливо”, жалва се Кристиано Роналдо, цитиран от информационната служба на ЕВРО-2012.

Старши треньорът на отбора на Португалия Паулу Бенту, забелязал отсъствието на звездата на отбора едва когато самолетът се приземил в Лисабон. Така Кристано Роналдо имал възможността да прекара няколко допълнителни часа на украинска земя, преди в крайна сметка да се прибере в Португалия.

Коментари: 0