НКЖИ отваря вратите си за млади кадри

Компанията подкрепя инициативата на вицепремиера Деяна Костадинова

3641 ~ 1 мин. четене
Георги Желязков Автор: Георги Желязков

Национална компания "Железопътна инфраструктура" (НКЖИ) се включи в инициативата "Open EDU 2013 - Училище за живота", която се провежда под патронажа на вицепримиера Деяна Костадинова.

Компанията обяви 14 май 2013 г. за "Ден на отворените врати" и организира посещение на ученици от Професионалните  гимназии по железопътен транспорт "Никола Корчев" - гр. София  и "Н.Й.Вапцаров" - гр. Горна Оряховица. С тези учебни заведения НКЖИ има сключени договори за сътрудничество, които вече са станали традиция. Мениджмънта на държавното предприятие съвместно с отдел "Човешки ресурси", наблюдава завършващите кадри и захранва при необходимост от специалисти съответните свободни работни места.

След провеждане на начален инструктаж по правилата за осигуряване на здравословни и безопасни условия на труд в Предприятието, учениците  ще посетят поделение "Сигнализация и телекомуникации" в Секции СТ - гр. София и гр. Горна Оряховица.

Инициативата "Open EDU 2013 - Училище за живота", стартира в партньорство с Министерство на физическото възпитание и спорта, Министерство на образованието, младежта и науката, Министерство на културата, Министерство на отбраната, Българска академия на науките, Държавния архив, Българска агенция за инвестиции и др.              

Подкрепи Economic.bg