Последният таблет на Samsung излиза и на българския пазар

От септември Samsung Galaxy Note 10.1 се предлага от Vivacom заедно с тарифен план Traffic Unlimited

176 ~ 1 мин. четене

Най-новият таблет на Samsung – Galaxy Note 10.1 ще се продава в България от този месец. Моделът ще се предлага в търговската мрежа на Vivacom на цена от 34.90 лв. на месец с тарифната линия за неограничен интернет Traffic Unlimited, съобщиха от мобилния оператор.

Устройството притежава ключови интуитивни функции, четириядрен процесор Exynos с честота 1,4GHz и 2GB RAM и способности за разделяне на 10.1-инчовия дисплей на две части, които да бъдат използвани от потребителите паралелно за различни приложения, без от това да страда бързината на таблета. Samsung – Galaxy Note 10.1 е оборудван с т.нар. S-Pen – специална писалка, която позволява водене на бележки и скициране директно върху интернет съдържание, изображения и други видове дигитална медия.


Моделът разполага още с 5-мегапикселова основна камера и 1.9-мегапикселова предна камера. Последната позволява на Galaxy Note 10.1 да следи погледа на потребителя и да поддържа екрана в режим на готовност посредством функцията Smart Stay. Pop Up Play пък дава възможност за излъчване на видео клип във всяка част на екрана, докато се прави нещо друго с таблета.

Подкрепи Economic.bg