Повишаването на доходите е най-важно, според Сидеров

Ако не се работи по това може да се стигне до гражданска война, прогнозира националистическият лидер

Снимка: БГНЕС

3626 ~ 1 мин. четене
Автор: Атанас Христов

Положението е трагично и ще е такова ако не се вземат спешни мерки за повишаване на доходите на най-бедните българи. Това каза от парламентарната трибуна при откриване на 42-рото Народно събрание лидерът на "Атака" Волен Сидеров и призова колегите си депутати да работят първо за повишаване на доходите.

"Има едни принципи - да работим за народа. Ако не започнете да вдигате доходите ще има не само протести, но и гражданска война. Не го искам, но може да стане", защити тезата си Волен Сидеров.

Той поясни, че ръководената от него партия е готова с промените в енергийния закон, "защото хората излязоха по улиците с искане за по-ниски цени на тока".

"Направете полезните за държавата неща и всички ще ви ръкопляскат. Ако не го направите ще има протести. Лично аз ще изляза и ще поведа народа", обърна се към колегите си депутати Волен Сидеров.

"Ще искаме и ще настояваме да се борим с корупцията. Ще излязат наяве всички далавери правени от предходните правителства, дори и от служебното правителство, което направи няколко сделки. Само за 2011 г. бедните българи са оставили в касите на чуждите вериги 28 млрд. лв. Бюджетът за същата година беше 18 млрд. лв. За какви европейски ценности говорим. Искаме приватизацията и концесионните сделки да се разгледат от начало до край и да се прекратят тези, които ограбват златните ни находища", продължи националистът.

Подкрепи Economic.bg