Първанов с остра реч пред младежкото АБВ (обновена)

Лидерът на партията атакува Цветанов и ГЕРБ за присвояване на каузата му собствен добив на газ

PR кампания

Първанов с остра реч пред младежкото АБВ (обновена)
228 ~ 2 мин. четене
Автор: Economic.bg

Учредителна конференция се проведе от младежката организация на политическата партия АБВ (ПП Алтернатива за българско възраждане) днес след 10.00 часа в зала №7 на НДК с лично участие на Георги Първанов, съобщават медиите в страната.

В началото на конференцията председателят на ПП АБВ и експрезидент Георги Първанов приветства делегатите и връчи сто членски карти на партийни членове. От 14.00 часа на същото място ще се проведе националното съвещание на Федерацията на женските клубове на ПП АБВ. В началото на конференцията основателят и лидер АБВ Георги Първанов също лично ще приветства делегатите от "нежната половина" на партията му,'

"Няма кой освен хората, които ходят по регионите, да посочат тези проблеми, зад които ние да застанем. Трябва да покажем, че сме близо до хората ни и не правим само политика за жълтите павета”, обясни Първанов. По думите му, сега "трябва да влязат силно и убедително именно в ботушите на опозиционната формация и да имат убедителност.

Той поиска модерна инициатива от младите в АБВ. „Моята препоръка е да разчупим формата и на вашия вътрешнопартиен живот, и на общуването между вас и обществото. Ние не сме като онези динозаври, които има на други места и че наистина сме отворени за диалог. Няма друга формация, която да е изпълнена с толкова гражданско съдържание. Готов съм да обявя конкурс за най-атрактивна идея за предизборната кампания на АБВ, тъй като ни остава малко повече от месец”, каза още Георги Първанов. 

Бившият президент разкритикува опонентите си от ГЕРБ заради каузата им за собствен добив на газ в България като алтернатива на монополните доставки от "Газпром". "Цветан Цветанов каза, че ще развиват собствения добив на газ – аз първи съм казал това, но то може да покрие 10% от сегашните ни нужди", отиде в енергийната тематика лидерът на АБВ. „Това, което предстои, няма как да стане само от нашия газ, няма да стигне и руският". 

Коментари: 0