Пускат парното в София

Причината е предстоящото понижение на температурите

128 ~ 1 мин. четене
Автор: Божидара Иванова

От днес "Топлофикация" пуска парното в София. Причината е очакваното понижение на температурите през настоящата седмица, съобщиха от компанията.

Отоплението в столицата ще бъде пуснато поетапно в рамките на следващите пет дни. Очаква се първоначално да бъде включено в болници, детски градини и училища, а след това в жилищните и административните сгради.

В случай, че клиентите желаят парното да им бъде включено на по-късен етап, могат да подадат заявление в районната си топлофикация. То трябва да бъде посписано от общото събрание на етажната собственост.

От "Топлофикация" напомнят, че при първоначално пускане на парното в цялата сграда, домакинствата трябва да отворят на максимална степем вентилите на радиаторите си, за да не влезе въздух в тях. 

През този отоплителен сезон "Топлофикация София" предлага три бонусни програми за коректни клиенти. 3% търговска отстъпка се дава, ако потребителите заплащат сметката си за парно и топла вода без закъснение в 30-дневния срок от датата на издаването на месечната фактура. 50% отстъпка от първата или последна сметка за парно и топла вода могат да получат  клиентите, които са избрали да плаща сметката си на 12 равни месечни вноски и една изравнителна. Различен процент бонус парно пък ще бъде разигран на традиционна томбола.  

От тази година заявка за заплащане на равни месечни вноски може да се подаде по всяко време в центровете за обслужване на клиенти на компанията или по пощата.

Подкрепи Economic.bg