Samsung прави турнир Angry Birds на Smart TV

10 финалисти ще се състезават за голямата награда

212 ~ 1 мин. четене

Българското подразделение на на южнокорейската компания Samsung Electronics организира първия у нас турнир Angry Birds за Smart TV, съобщиха от родното представителство. Турнирът вече започна, на 15 септември и ще продължи един месец - до средата на октомври.

Състезанието ще премине през два етапа. Първият е на пет места в столицата, а вторият ще превърне турнира в национален, като го пренесе в няколко големи български града.

Общо 10 финалисти, по петима от двата етапа, ще се борят на финала за големите награди. Първите трима с най-добри резултати печелят Samsung Smart TV UE40ES7000, фотоапарат Samsung NX1000 и аудио-докинг станция Samsung DA-E750.

Световната премиера на Angry Birds за Samsung Smart TV се състоя в края на юли 2012 г. С помощта на технологията Motion Control на Samsung, потребителите могат да играят Angry Birds на телевизионен екран. С едно помахване с ръка феновете могат да управляват функциите на играта, да изстрелват героите и да активират уникалните умения на всеки от тях.

 

Подкрепи Economic.bg