Сложиха скоби на депутатските коли пред парламента

Избраниците опразниха залата, за да проверяват автомобилите си

84 ~ 1 мин. четене

Личните коли на депутатите, паркирани на площада около Народното събрание, бяха закопчани със скоби от служителите на Центъра за градска мобилност, съобщава Offnews.

\"Неочакваната атака\" опразни залата в НС, след кат овсички народни избраници се втурнали да проверяват возилата си.

Депутатът от \"Коалиция за България\" Борислав Гуцанов обяви от парламентарната трибуна, че колегите му са навън, защото служители на Общината поставят скоби на автомобилите им. В тази връзка зам.-председателят на парламента Мая Манолова обяви 10-минутна почивка, за да могат народните представители да решат въпроса.

До момента не е имало подобна акция спрямо личните автомобили на депутатите. Служителите от Центъра за градска мобилност отказаха да коментират кой е издал заповедта за скобите.

След края на обявената почивка Мая Манолова реши да направи поименна проверка, за да установи \"кои депутати за пореден път провалят заседанието на парламента\".

Според левицата акцията е дело на столичния кмет Фандъкова, която е човек на ГЕРБ. Бившите управляващи пък посъветваха червените си колеги да потърсят сметка от вътрешния министър Цветлин Йовчев.

Коментари: 0