Сменят облика на Сити Център София

Сити Център София (CCS) е първият мол от съвременен тип в България

144 ~ 2 мин. четене
Автор: Силвия Георгиева

Компанията ECE е избрана да извърши подробно проучване на възможностите за препозициониране на Сити Център София - това обявиха собствениците на обекта. Решението е взето на базата на положителните резултати от  предварително проучване, направено през първата половина на 2013 година.

ECE има над 40 години опит в планиране, изграждане и управление на търговски обекти в цяла Европа, включително и у нас. В момента компанията притежава и управлява 187 шопинг центъра на Стария континент, в това число  и Сердика Център.

Сити Център София (CCS) е първият мол от съвременен тип в България. Открит през 2006 г., днес той привлича над 13 000 посетители дневно. Изграждането на новия облик на CCS включва привличане на нови наематели, подобряване на вътрешното оформление, обновяване на главния вход и фасадата, както и обозначенията.

Отличната локация на CCS - в самото сърце на града - го прави едно от най-лесно достъпните места в столицата. До там може да се стигне с автомобил, с автобус, с трамвай, с метро или пеша. Всички тези фактори, заедно с планираните промени са гаранция за повторно витализиране на имота.

„Нашата експертиза в ритейл сектора е базирана на няколко десетилетия опит. Финансовата стабилност на ECE Group и ни дава възможност да се погрижим за целия спектър от нужди и изисквания на клиентите ни", казва г-н Пламен Илчев, управляващ директор на ECE в България.

Независимо от факта, че ЕCE ще поемат препозиционирането на Сити центъра, AIG Lincoln и Colliers ще продължат досегашната си дейност съответно като пропърти мениджъри и лизинг представители на проекта.

Както вече беше съобщено по-рано тази година, киното в CCS, поето от индийската компания Cine Grand, ще отвори отново през втората половина на 2013 г.

Подкрепи Economic.bg