Телеком обновява училища и детски градини

До 17 октомври учебните заведения могат да дават предложения за съвместни акции

140 ~ 1 мин. четене

Подпомагане на облагородяването и реновирането на училища и детски градини чрез доброволния труд е част от кампанията, която VIVACOM започва. В нея ще се включат както служители на компанията, така и хора извън структурите на телекома.

До 17 октомври т.г. всички детски и учебни заведения, които се нуждаят от почистване, озеленяване, боядисване и др., могат да изпратят своето предложение за включване в програмата на мобилния оператор. Освен доброволци, мобилният оператор ще осигури и всички необходими за реализацията на одобрените проекти материали.

През пролетта на тази година компанията организира няколко пилотни акции, към които имаше повишен интерес. В тях се включиха десетки доброволци не само от компанията, но и учители, родители и ученици.

Акциите в училищата и детските градини са част от създадената преди две години доброволческа програма на телекома VIVACOMCares. В нея вземат участие над 300 служители на компанията от цялата страна, които на доброволен принцип помагат в домове за сираци, приюти за бездомни животни, зоопаркове, както и за обновяване и почистване на екопътеки и зелени площи.

Подкрепи Economic.bg