УниКредит Факторинг е в Топ 20 на най-добрите компании в бранша

Миналата година българската финансова компания беше на 34-то място

Изпълнителен директор на УниКредит Факторинг

Снимка: УниКредит Факторинг

348 ~ 1 мин. четене
Георги Желязков Автор: Георги Желязков

УниКредит Факторинг се изкачи до 20-то място в годишната класация на най-голямата факторинг организация в света - Factors Chain International (FCI). Подреждането беше обявена по време на ежегодната конференция на организацията, в която участие взеха над 260 факторинг компании. Миналата година българската финансова компания беше на 34-то място.

"Вярваме, че успехът на компанията се дължи на организационния ни модел, който е уникален за България и се базира изцяло върху очакванията на клиентите и тяхното експертно обслужване", коментира Ася Баева, главен изпълнителен директор на УниКредит Факторинг.  

Международните експерти от компанията споделят, че признанието е продукт на дългогодишното инвестиране в създаване на трайни отношения с контрагенти в различни държави по света на база реален бизнес. Според тях това означава, че българските компании могат да предлагат още по-конкуренти условия на работа на чуждестранните пазари. УниКредит Факторинг разполага с традиционни партньори в цяла Западна Европа, Северна Америка и Азия.

Подкрепи Economic.bg